Pozdravljeni!

Podjetje Dany GmbH se je ustanovilo leta 2013 in ima sedež v Lavamünd-u (Avstrija). Ustavnovitelj je Danilo Uršnik. Podjetje se ukvarja s prodajo in prevozom bio lesnih peletov. Podjetje je aktivno na avstrijskem in slovenskem trgu. Dany Gmbh je dobavitelj avstrijskega podjetja RZ Pellets, ki proizvajajo kvalitetne pelete. Svojo kvaliteto dokazujejo s standardoma ENplusA! In DINplus. Zagotavljamo najnižje cene kakovostnih avstrijskih peletov.

Za več informacij Vas vabimo k ogledu naše spletne strani!

Veselimo se sodelovanja z vami!

Dany GmbH

Danilo Uršnik

dany

Splošni pogoji
V skladu z 43. a členom zakona o varstvu potrošnikov, naročenega blaga ni možno vrniti prodajalcu, razen če je predmet reklamacije. Vsako pritožbo in reklamacijo bomo obravnavali v skladu z določili Zakona o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije na izdelke oziroma storitev lahko sporočite na naslov: Dany GmbH, Einersdorf 50, 9150 Bleiburg

Vsebina izjave o varstvu osebnih podatkov se lahko kadarkoli spremeni brez vnaprejšnje najave in strinjanja uporabnikov. Vse podatke, ki nam jih boste na kakršenkoli način posredovali, bomo brezpogojno varovali ter ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP, Ur. l. RS, št. 59/1999, 57/2001 in 59/2001). Vaših podatkov ne bomo pod nobenim pogojem uporabili brez vašega privoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon.